Nieuws
25.08.2024

Bavaria Motors Rally 2024

Bavaria Rally

De Bavaria Motors Rally biedt een spectaculaire reis door het pittoreske landschap van West-Vlaanderen.

Een geslaagde eerste editie!

Op zondag 25 augustus 2024 organiseerden we deze rondrit exclusief voor onze klanten met een oldtimer of youngtimer, maar ook met een moderne sportwagen.

Een toegankelijk roadbook bracht de deelnemers langs mooie locaties in onze unieke achtertuin en garandeerde een dag vol rijplezier en culinair genot. Er waren bovendien een aantal leuke verrassingen voorzien.

We begonnen de dag om 08:00 met een ontbijt in onze showroom te Harelbeke, waarna we onze rit vervolgden naar het Brothers In Arms monument in Zonnebeke. Hier werden de deelnemers verwelkomd met een aperitief en trakteerden we hen op oesters, aangeboden door Lobsterfish – een smakelijke toevoeging die niet mocht ontbreken!

Het middagmaal vond plaats op het adembenemende wijndomein van Entre-Deux-Monts in Heuvelland. Vooraleer de aankomst op deze locatie, werd de copiloot getrakteerd op een ritje in de alom bekende kabelbaan Cordoba.

Onze rondrit werd verdergezet richting Golf & Countryclub De Palingbeek om een balletje te slaan en te genieten van een kopje koffie en een tussendoortje. De deelnemers mochten het prachtige uitzicht van het golfterrein waarnemen, waar er op dat moment een belangrijke wedstrijd plaatsvond.

We sloten de dag af met een heerlijk einddiner in Domein Maelstede te Kuurne, verzorgd door Huis van Wonterghem Catering. 

Graag danken wij Millennium Events voor de praktische organisatie van deze mooie dag.

We kijken terug op een geslaagde eerste editie. Een mooie basis is gelegd voor een 2e editie in de toekomst!

DSC 8881
DSC 1720 Verbeterd NR
DSC 8992
DSC 1892
DSC 9247 Verbeterd NR bewerkt
DSC 8907
DSC 8884
DSC 1661
DSC 1800
DSC 1865